sifdam.blogg.se

Vi är ett färgstarkt, talangfullt och härligt lag som i år spelar i div 2. Ni är mycket välkomna att följa oss på vår resa genom försäsongsträning, cuper, träningsmatcher och seriespel. Fokus ligger på utveckling, både som lag och på det individuella planet och förhoppningsvis också här på bloggen. Välkomna hit och till våra matcher!

Och så matchen..

Kategori: Allmänt

Frågan var alltså, skulle vi anta utmaningen och höja koncentrationen det där extra snäppet som krävs för att prestera en bra fotboll? Efter helgens inspirationsmaraton låg det i luften, bara att plocka ner energin och köra alltså. Fast inte riktigt bara, många har känningar och småskavanker och Denise valde att vila flera spelare helt eller delvis från matchning. Svårt att ibland acceptera när man vill spela, men det är ju i april vi ska vara på topp! För att stötta upp truppen lånades Julia Lundh och Olivia Engström in från U-laget, härligt att se dessa lovande tjejer hos oss.
 
Kungälv spelar i år i div 3A och var ett medelgott motstånd. Vi gjorde en helt okej match (utförligare referat uteblir då undertecknad inte såg så stora delar av matchen), försökte ta det lungt, rulla boll och hjälpa varandra. Det var klart bättre än de senaste två träningsmatcherna och vi är på väg tillbaka till det fina spel vi dundrade till med i årets inledande matcher,
 

 Tränaren har ordet:   bubblor,prata,pratbubblor,seriepratbubblor,serier,tal,tankar,tankerutor,textbubblor,tomma
 
Idag är jag mest nöjd med målen som höll hög kvalité. Spelmässigt är vi tryggare än förra veckan utan att glänsa. Energin har vi förbrukat under helgens härliga läger i Ulricehamn så totalt sett kan man inte vara något annat än nöjd. I dagens match hade vi fått låna Olivia och Julia från u-laget och de gjorde mycket bra ifrån sig."
// Denise
 

 
Matchen slutade med seger 4-2 (målskyttar: Bye 2, Rydén 1 och Eliasson 1) och det tillsammans med Lottas suveränt goa mat efter matchen avrundade helgen på bästa sätt. Nu ska vi träna vidare ytterligare en dryg månad innan det är dags för nästa stora höjdpunkt...seriepremiären! Tänk att det närmar sig! :-)
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: