sifdam.blogg.se

Vi är ett färgstarkt, talangfullt och härligt lag som i år spelar i div 2. Ni är mycket välkomna att följa oss på vår resa genom försäsongsträning, cuper, träningsmatcher och seriespel. Fokus ligger på utveckling, både som lag och på det individuella planet och förhoppningsvis också här på bloggen. Välkomna hit och till våra matcher!

Avancemang

Kategori: Allmänt

Efter att ha vunnit med 1-0(målskytt Matilda Persson) i gårdagens match mot det amerikanska laget Rfs Attack, hade vi 4 poäng inför den sista gruppspelsmatchen. IK Viljan, poänglösa så långt, stod för motståndet på en allt annat än bra fotbollsplan. Lutningen var av det brantare slaget.

I en match där vi har minst 10 solklara målchanser och ett enormt spelövertag, lyckas IK Viljan vara just IK Viljan och heroiskt kämpa till sig deras första och enda poäng i gruppspelet. De svärmar som bålgetingar kring bollföraren och vi lyckas inte hitta ytorna de lämnar öppna. Och de gånger vi gör det vill bollen allt annat än in i mål.

Frustrerade efter att inte ha lyckats vinna kan vi dock konstatera att det kan ha varit till vår fördel. Paradoxalt nog innebar de sumpade målchanserna idag att vi slipper möta
framstormande LB17 i sextondelen.

Imorgon torsdag kl 12:15 möter vi istället det skotska laget ... på Kviberg 8 och då hoppas vi att all effektivitet som vi saknade idag också har hittat dit!

Välkomna!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: