sifdam.blogg.se

Vi är ett färgstarkt, talangfullt och härligt lag som i år spelar i div 2. Ni är mycket välkomna att följa oss på vår resa genom försäsongsträning, cuper, träningsmatcher och seriespel. Fokus ligger på utveckling, både som lag och på det individuella planet och förhoppningsvis också här på bloggen. Välkomna hit och till våra matcher!

Åttondelsfinal är inte fy skam!

Kategori: Allmänt

 
 
 Mediavana är vi allihopa... :-)
 
Efter vinst i sextondelsfinalen med 2-1 blev Dakota Rev Rampage för svåra i åttondelsfinalen. Undertecknad såg inte matchen men kan efter att ha sett det amerikanska laget i sin sextondelsfinal säga att det var ett mycket mycket bra motstånd. Det står nu också klart att Dakota är ett av lagen i morgondagens final i klassen G17 där de får möta LB07 som vår gruppetta Bodö åkte på redan i sextondelen.
 
Det har varit en härlig vecka med stundom riktigt bra spel. Vi försöker spela och följa vår idé. Det lyckas inte alltid men vi fortsätter att försöka och på så vis kommer vi bli bättre och bättre. Gothiaveckan bjöd också på kanonväder och gott om supporters, detta förstärkte inramningen och visst har vi haft en rolig och spännande turnering!
 
Grattis tjejer till en åttondelsfinalplats!
 

Koncentration på Kviberg
 
 
In action i sextondelsfinalen!
 
 Glada, förväntansfulla och skickliga tjejer!
 
 Och så den livsviktiga kuggen Henrico (kanske inte fullt så medietränad...:-) !
 
Tack för en jättefin turnering alla inblandade!
 
"Nog vet man vad man är, men inte vad man kan bli."
/W. Shakespeare
 
Och därför ska det bli så skoj att börja höstsäsongen på allvar, på onsdag smäller det!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: