sifdam.blogg.se

Vi är ett färgstarkt, talangfullt och härligt lag som i år spelar i div 2. Ni är mycket välkomna att följa oss på vår resa genom försäsongsträning, cuper, träningsmatcher och seriespel. Fokus ligger på utveckling, både som lag och på det individuella planet och förhoppningsvis också här på bloggen. Välkomna hit och till våra matcher!

2:a halvlek

Kategori: Allmänt

Fingrarna dansade lite väl snabbt och ivrigt över tangenterna förut, det inser jag nu och kompletterar med ett par saknade delar. Självklart ska ni få höra Tränaren har ordet och få ta del av hela raden av målskyttar från 9-0-matchen. Ibland är det bra med en andra halvlek...
 

Tränaren har ordet bubblor,prata,pratbubblor,seriepratbubblor,serier,tal,tankar,tankerutor,textbubblor,tomma
 
"Även den här veckan börjar vi lite trevande. Det ojämna underlaget stör vår speluppbyggnad. Med stort tålamod och idogt arbete får vi ändå bra effekt på spelet och motståndarna har svårt att följa vårt bolltempo. Mathilda Persson har äntligen insett sin individuella kvalitét och bjuder på den ena delikatessen efter den andra. Även roligt att få se Ida Johansson från U-truppen i detta sammanhang."
 
/Denise
 

 
Vi är på rätt väg...:-)
 
Här är damerna som nätade i Valbomatchen:
Mathilda Persson                  3
Ebba Dahlqvist                     1
Emma Röös                         1
Evelina Persson                    1
Nathalie Rydén                     1
Sandra Olsson                      1
Christin Börjesson-Tysnes    1
 
 
Sitter i skrivandets stund och väntar på resultatet från mötet Åsebro/Brålanda - Viken. Matchen är slut, Viken har tagit tre poäng... Vi är nu serieledare! (Tre poäng före Åsebro/Brålanda)
 
"Fotboll är en ärlig sport. Den liknar livet. Det är en sport att samarbeta i.
Fotboll är en lagsport. Det är livet också."
 
Joe Namath
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: