sifdam.blogg.se

Vi är ett färgstarkt, talangfullt och härligt lag som i år spelar i div 2. Ni är mycket välkomna att följa oss på vår resa genom försäsongsträning, cuper, träningsmatcher och seriespel. Fokus ligger på utveckling, både som lag och på det individuella planet och förhoppningsvis också här på bloggen. Välkomna hit och till våra matcher!

v.50 Kallt men med en värmande Luciacup?

Kategori: Allmänt

Decembervädret är fantastiskt för julstämning och för pulkaåkning, för gynnsam fotbollsträning har kylan och snöfallen ställt till det en aning. MEN vi har trots lite jobbiga väder- och planförhållanden varit en imponerande skara som samlats kring Denise och verkligen gjort det bästa av situationen. Muskler är aldrig fel att ha och flertalet av oss har fått möjlighet att upptäcka (och dagarna efter känna av) nya ställen på våra kroppar där denna företeelse tydligen finns. Siktet är dock april och vad gör det väl då att vi i december får stå på kö för att nyttja handikapptoaletten...
 
bodybuilding,idrottsmän,kroppsbyggare,muskler,personer,spänna,sporter
 
Stämningen i truppen är förväntansfull och sådär skönt laddad som den ska vara med ny tränare. Det är återigen dags att visa vad vi går för, både som lag och individuellt. Vad kan vara mer inspirerande?!
 
Efter utomhusträningar (med styrka inomhus) måndag och onsdag är det på fredag dags för Luciacupen i Svanesund. En inomhusturnering där 12 damlag gör upp om segern. Då -96:orna spelade en F-17 turnering i Alingsås (och vann!) tidigare i höst är det en lite "äldre" trupp som åker till Orust på fredag. Förhoppningsvis blir kvällen sen innan vi är hemma igen då slutspelet följer direkt på gruppspelet. De två främsta lagen i varje grupp går direkt vidare, samt de två bästa treorna (en trea åker ut). För fullständigt spelschema se http://www.laget.se/LUCIACUPEN.
 
Välkomna att följa vår framfart i turneringen!
  • 17:15 SIF - Stångenäs AIS svart
  • 18:30 LSK/Grohed vit - SIF
  • 20:15 Munkedals IF - SIF
 SIF dam önskar sina läsare en stämningsfull lucia och ser fram emot en härlig kamp på fredag. En bolltrollare av rang får avsluta och stå för lite extra inspiration:)
 
”Först gick jag till höger, då gick han till höger, sen gick jag till vänster, då gick han också till vänster, sen gick jag till höger igen och då gick han och köpte en korv.”
Zlatan Ibrahimovic
 
 
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: