sifdam.blogg.se

Vi är ett färgstarkt, talangfullt och härligt lag som i år spelar i div 2. Ni är mycket välkomna att följa oss på vår resa genom försäsongsträning, cuper, träningsmatcher och seriespel. Fokus ligger på utveckling, både som lag och på det individuella planet och förhoppningsvis också här på bloggen. Välkomna hit och till våra matcher!

Så blev det - så det blev

Kategori: Allmänt

Då Tjörns DFF tvingades dra sig ur med ett av sina lag fick Stångenäs lag svart platsen i vår grupp istället. För oss innebar detta ett på pappret svårare motstånd. Hur det kan bli med dessa på pappret lättare och svårare matcherna skulle kvällen sätta sin tydliga prägel på. Det blev inte riktigt som någon hade tänkt sig. Alla slog alla, utom i våra matcher då ingen slåg någon. Och obesegrade åkte vi ur turneringen redan i gruppspelet, tre poäng betydde att vi hamnade sist i gruppen (övriga lag stannade samtliga på fyra poäng) och respass ur turneringen.
 begrepp,destinationer,iCLIPART,navigering,pilar,resa,vägkorsningar,vägskyltar,vägvisare,val
 
 
SIF - Stångenäs 2-2 - ett relativt sen kvittering av Stångenäs resulterade i delade poäng, lite snöpligt men efter matchen ändå ett resultat vi var nöjda med med tanke på motständet.
 
LSK/Grohed - SIF 1-1 - oavgjort även här, i vår sämsta match för kvällen. Transporterade boll för mycket och fick inte upp något speciellt bolltempo.
 
Munkedal - SIF 1-1 - Oavgjort ja... i en match där jag ändå vågar sticka ut hakan och säga att vi var det klart bättre laget. Ledning efter några minuter och dessutom tre 10-metersstraffar då Munkedals spelare drog på sig för många frisparkar. Dessa 10-meterssparkar där målvakten inte behöver stå på linjen är i det närmaste omöjliga att göra mål på. Vi var nära, men nära sköt ingen hare på Orust igår. Istället för ett 2-0 mål, som vi i efterhand kanske kan säga att vi jagade lite för energiskt, lyckas Munkedal kvittera med knappa tre minuter kvar. 1-1 slutar det.
 

 
Tränaren har ordet bubblor,prata,pratbubblor,seriepratbubblor,serier,tal,tankar,tankerutor,textbubblor,tomma
- För mig som ny tränare var det en bra kväll där jag fick se lite mer av spelarna i deras individuella uppgifter. Spelarna själva var besvikna efter tre oavgjorda matcher. Vi har kreativa lösningar i offensiven men behöver helt enkelt göra fler mål för att vinna matcherna, och det är ju roligt att träna på!
/ Denise
 

 
Finalen vanns av Gilleby/Stala då de slog Vallen med 1-0.
 
Istället för att gräva ner oss i detta vilar vi idag lördag för att imorgon gå all in på den tunga styrketräningen, i april ska ingen vara starkare! :)
 
 "Motgången är ofta en förklädd vän. Möt den med tacksamhet, för den ger dig styrka och klokskap."
 
We´re going up, up, up!