sifdam.blogg.se

Vi är ett färgstarkt, talangfullt och härligt lag som i år spelar i div 2. Ni är mycket välkomna att följa oss på vår resa genom försäsongsträning, cuper, träningsmatcher och seriespel. Fokus ligger på utveckling, både som lag och på det individuella planet och förhoppningsvis också här på bloggen. Välkomna hit och till våra matcher!

God Jul!

Kategori: Allmänt

Jultomtens ankomst närmar sig och vi har i veckan gjort det mesta för att vara så snälla och flitiga som möjligt :-) I kallt väder har laget testat kondition (det bästa vissa vet och det värsta andra vet) och tränat snabbhet i snöfall. Tyvärr har många också blivit förkylda och sjuka så träningen på planen i onsdags gjordes om till egenträning. Idag, lördag, var näsorna lite mindre röda och vi var nästan full styrka på WOSAB-gräset. Ett ganska ihärdigt snöande gjorde dock planen hal och när vi hade svårt att få stopp på vår enorma fart och kom sladdande likt rallybilar ur kurvorna var det dags att ta julledigt...
 
Ledighet är i detta fall (efter att ha studerat Denises upplägg för egenträning) inte synomymt med vila utan med frihet under ansvar. Härligt att veta att alla kommer starka tillbaka!
 
Så från oss alla, tränare, ledare och spelare i Stenungsunds IF:s damlag
 
En riktigt God Jul!
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: