sifdam.blogg.se

Vi är ett färgstarkt, talangfullt och härligt lag som i år spelar i div 2. Ni är mycket välkomna att följa oss på vår resa genom försäsongsträning, cuper, träningsmatcher och seriespel. Fokus ligger på utveckling, både som lag och på det individuella planet och förhoppningsvis också här på bloggen. Välkomna hit och till våra matcher!

Dags för avspark!

Kategori: Allmänt

Då var det dags att sjösätta SIF:s damlags alldeles egna blogg. Här på sidan kommer vi att ge er en inblick i vår värld. Det är inte vår avsikt att berätta allt men inte heller att utelämna så mycket att det blir opersonligt och stelt. Förhoppningen är att det ska vara en trivsam sida där information kring träningar och matcher samsas med spelarporträtt, gästbloggare och uttrycksfulla bilder.
 
Precis som arbetet kring att bygga ett lag tar tid och kräver sin inkörsperiod, utvärdering och förbättringsarbete kommer också denna blogg (eller snarare dess skribenter) att tränas och drillas för att bli så bra som möjligt. Viss plats för läsardemokrati finns men redaktören har sista ordet och kommer jobba för en bra balans mellan information, reflektion och en liten del humor :-)
Målsättningen är att följande rubriker ska vara frekvent återkommande:
  • Veckans profil
  • Summering av veckan som gick och information kring veckan som kommer
  • Veckans roligaste

Utöver detta kommer vi givetvis att löpande publicera mycket annat läsvärt och intressant kring vårt lag, vi har något att berätta och definitivt något speciellt på gång!

"Av alla oviktiga ting i världen är fotboll det viktigaste"

Varmt välkomna!

Om inte något annat anges så är det Frida Karlsson Öhrberg som skriver texterna i bloggen och därmed är det också hon som är ytterst ansvarig för det som skrivs.

 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: